Nieuws Toplas

Nieuws over ons
en uit de sector

U herkent toch ook het ‘nieuwe’ Toplas

Voor sommigen is een site de eerste bedrijfsactiviteit en volgt de rest. Toplas legde meer dan 30 jaar geleden al een solide basis in metaalbewerking, heeft ondertussen meer dan 11.000 m2 aan productieruimte en geniet van een uitstekende reputatie…. Maar is dus toe aan een opfrissing van dat imago. Aan een nieuwe site dus.

Lees meer
Elegant een-tweetje van Syntra Bedrijfsopleidingen en Toplas

Wekt het beeld hier bovenaan de site van de jonge vrouw met rood haar in een metalen pakje je interesse? We hadden niet anders verwacht. De metalen creatie is ontworpen en getekend door studente Nadia Simeonova die een opleiding mode-ontwerp volgde aan Syntra Bedrijfsopleidingen. Toplas heeft de patroontekeningen omgezet in draagbaar metaal.

Lees meer
Toplas naar hogere afdelingen

Toplas is een metaalbewerkingsbedrijf in Bree dat in de hogere afdelingen gaat spelen. Er is recent 1.450.000 € geïnvesteerd in een nieuwe productiehal van 3.300 m². Toplas heeft nu 11.000 m² – meer dan twee voetbalvelden – staalbewerkers en staalbewerkingsmachines onder dak en kan een breed gamma aan metaalbewerkingen met ongezien korte levertermijn uitvoeren.

Lees meer

VRAGEN?

Twijfel dan niet om ons te contacteren

Instagram @Toplas

Beelden van mensen, machines en projecten. Uit de in totaal 11.000 m2 productiehallen in Bree of ter plaatse.